maandag

9u ( geen lessen op pinkstermaandag) Restorative Yoga : herstellende/ vernieuwende yoga (ontstressen en versterken van het zenuwstelsel)
10.05u Pilates
18u ( geen lessen op pinkstermaandag) Yin Yoga & Meditatie: rustige yoga in combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen
19.05u Pilates
20.10u Yoga Nidra & slow flow ( Yogische slaap) diepe fysieke, mentale en emotionele ontspanning.

dinsdag

19u Yin Yang Yoga: gericht op balans vinden tussen spanning en ontspanning , zachtheid en kracht, denken en voelen
20.15u (inschrijven via sms) Aerial Yoga ( hangmat Yoga)

woensdag

9u Sunrise yoga: doorheen een flow van ademen en bewegen je lichaam laten ontwaken.
datum nog niet gekend Relaxatieconcert met Pia : laat je onderdompelen in een weldadig klankbad . De rustgevende en lang nagalmende klanken en boventonen nodigen lichaam en geest uit tot een diepgaande ontspanning.

donderdag

19u Pilates : een effectieve workout die de spiergroepen versterkt en rekt om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen
20.10u (inschrijven) Hot Yoga (70 minuten)

vrijdag

9u Soft Pilates
10.05u Pilates Therapie: bewegen in een infrarood verwarmde ruimte (35 graden) verbetert de bloedcirculatie, versterkt het immuunsysteem. Goed tegen reuma, spier- of gewrichtspijn.

zaterdag

17 juni 9.30u tot 12.30u Vrouwencirkel: een instrument om als vrouw weer in contact te komen met je eigen natuur en innerlijke vrouwelijke kracht. Als je die kracht samenbrengt met andere vrouwen dan gebeurt er MAGIE !

zondag

10.30u (inschrijven) geen les op 28/05 Hot Yoga (90 minuten)
25 april tot en met 1 mei 2024 Exclusief Yoga & Raw Food retreat - Spanje ( Andalusiƫ): 6 dagen voor jezelf , yoga , zuiver eten in een onbeschrijflijk mooi landschap dat kracht en rust uitstraalt.
28 juni-2juli Transformatie en healingsweekend Murcia (Spanje) een groeitraject met energie/lichtwerk, coaching, energetische massage, yoga en meditatie