maandag

9u Restorative Yoga : herstellende/ vernieuwende yoga (ontstressen en versterken van het zenuwstelsel)
10.05u Soft Pilates : effectieve core training die je versterkt en rekt om een soepel en krachtig lichaam te krijgen
18u Yin Yoga en meditatie: yogastijl gericht op de ontspanning en versterking van lichaam - geest en ziel
19.05u Soft Pilates
20.10u (volgende sessie op 3/6 in teken van de nieuwe maan en opkomende energie van juni) Yoga Nidra: de yogaslaap is een systematische methode die je in een diepe fysieke, mentale en emotionele ontspanning brengt.

dinsdag

19u Yin Yang Yoga: gericht op balans vinden tussen spanning en ontspanning , zachtheid en kracht, denken en voelen
20.15u (inschrijven via sms) Aerial Yoga ( hangmat Yoga) : yoga in hangmatten , vliegen , landen en zweven.

woensdag

9u Sunrise yoga: doorheen een flow van ademen en bewegen je lichaam laten ontwaken.

donderdag

19u Pilates : een effectieve workout die de spiergroepen versterkt en rekt om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen
20.10u Yin Yang Yoga

vrijdag

9u Soft Pilates
10.05u Hot Pilates , herstellende pilates in een warme ruimte met infrarood, zeer heilzaam voor spieren en gewrichten, meer soepelheid en minder stijfheid.

zondag

10.30u Hot Yoga (90 minuten)door Yoga in een ruimte van 40 graden (infrarood warmte) wordt je lichaam warm, je spieren soepeler , je longcapaciteit groter en je bloedsomloop beter. Je verbetert je immuunsysteem en voelt de voordelen nog lang na de sessie.
23/6 om 10.30u Hot Pilates: de gekende voordelen van pilates met de extra voordelen voor spieren en gewrichten door de warmte ( tot 40 graden)
7 april om 10.30u kind ouder aerial yoga , samen vliegen , hangen , landen in de hangmatten.
5 mei van 10.30u tot 11.30u kind/ ouder yoga : kom samen met je kindje (tussen 4 en 8 jaar) spelen, verbinden, ontspannen en be-LEVEN.
25 april tot en met 1 mei 2024 Exclusief Yoga & Raw Food retreat - Spanje ( Andalusi├ź): 6 dagen voor jezelf , yoga , zuiver eten in een onbeschrijflijk mooi landschap dat kracht en rust uitstraalt.
Een onvergetelijke belevingsreis in Zuid-Afrika van 4 tot 14 oktober 2024 Verblijven op een unieke luxe bio-boerderij, wild life spotten op de safari's, een plons in je eigen priv├ęzwembad en yoga & meditatie op de meest energetische plekjes. Meer info op : https://travelonsneakers.com/a-unique-escape-to-africa/
16/06 10u - 12u vrouwencirkel : verbindende cirkel met als thema de huidige energie, ascentie en meditatie.