- Hart coherentie en ademhalingstechnieken : Ons hart klopt mee in de frequentie van onze gedachten, emoties en ademhaling. Je ademhaling is je toegang tot je autonome zenuwstelsel , door het ritme en de diepte van je ademhaling beïnvloed je je zenuwstelsel. Door hoog en snel te ademen activeer je je systeem en kom je in een stress toestand (of overlevingsmodus) Door laag en rustig te ademen activeer je het parasympatische zenuwstelsel en verlaag je de cortisol (het stresshormoon) in je lichaam en verhoog je je DHEA wat zorgt voor rust , herstel en ontspanning. Een evenwicht en regelmaat tussen de in en uit ademing noemen we hartcoherentie.

- Energetische lichaamsmassage : Door het werken op energiepunten en meridianen in het lichaam worden blokkades opgeheven en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromen in het lichaam terug in balans komen. Dit helpt bij mentale klachten (zoals angst, stress, negatieve gedachten, … ) als ook bij fysieke klachten…. De massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

De massage gebeurt op de kledij.

- Chakra massage is een energetische en helende massage. Diepe ontspanning en innerlijke rust worden bekomen door het in balans brengen van de 7 hoofdchakra’s van je lichaam. Deze massage heeft niet enkel invloed op je fysieke lichaam , maar eveneens op je emotionele en mentale gezondheid. Het is een reis doorheen de 7 chakra’s waarbij al je zintuigen worden aangesproken door gebruik van zuivere en natuurlijke etherische oliën en klank. Het activeren en het zuiveren van de chakra’s gebeurt zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde van het lichaam. Elke chakra wordt op zachte manier gemasseerd door kleine cirkelende bewegingen.

Chakra betekent wiel of wervelende kracht. Door de chakra’s stroomt vitale kracht en als één of meerdere chakra’s uit balans zijn kan dat lichamelijke klachten veroorzaken. De behandeling kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van welke chakra’s extra gestimuleerd moeten worden.

- Balans therapie : Unieke, effectieve en mooie methode om tot de kern van oude emotionele blokkades en oude patronen te komen om ze vervolgens te kunnen loslaten. ( combinatie van energetische therapie en gesprek)